Eutheater - online színház határok nélkül

www.eutheater.eu

Az első online színház, amely az európai színházélet legjavát nyújtja. Több európai ország csatlakozási szándékát fogalmazta meg a projekt irányába. Melynek célja, összegyűjteni a régi színházi előadásokat és persze az újakat is, és ezeket digitális formában akár HD minőségben otthonról megnézni.

A portál mellé természetesen készültek nyomdai termékek, névjegyek, kiváltképp dokumentációk, szerződések és mindez egy nagyon elegáns a honlap arculatához igazodó kivitelezésben. Kifejezetten az EU tagállamok színházai számára.

 

Bluestar Boat

www.bluestarboat.com

Bluestar Boat - Motorcsónakok melyek teljes egészében Magyar tervezésű és kivitelezésűek.

A honlap gazdag termékválasztékot kínál a vizisportok és a motorcsónakok kedvelőinek. A Bluestar honlapja négynyelvű adaptációt kapott, ezen túlmenően kifejezetten nyelvenként optimalizált honlap várja az arra látogatókat.

Babaruhabörze a Millenárison

www.millenarisborze.hu

A babaruhabörzék mindig roppant népszerűek, főleg akkor, ha ezeken a rendezvényeken különféle kiállítók és programok láthatóak. A Babaruhabörze a Millenárison pontosan ilyen rendezvény. Sokféle színes program várja a gyerekeket, kismamákat és családokat.

Tesco Jogi iroda

A Tesco jogi csoportjának felkérésére készítettem egy belső, zárt információs rendszer modelljét! Ezt később minden funkciójával együtt integrálták a saját belső informatikai hálózatukba.

Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház

www.rakoczi-palinka.hu

A Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház a legnemesebb és legzamatosabb gyümölcseiből készíti egyedülálló ízvilágú pálinkáit, pezsgőit és borait. Hamarosan egy Csokoládé különlegesség is megjelenik a csokoládékedvelők nagy örömére. A Rákóczi brand megjelenésén 2008 októberében kezdtem dolgozni, de az előmunkálatok 2003-ban kezdődtek. az öt éven át tartó tervezési idő meghozta igazi gyümölcsét, minden Rákóczi termék igazi különlegesség! A termékfejlesztés folyamatos, minden évben több új Rákóczi különlegesség készül.

Ha különleges ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, vagy csak szeretnéd megízlelni milyen a valódi gyümölcsből készült legfinomabb pálinka akkor a Rákóczi termékpalettáján megfogod találni a számodra megfelelő ízvilágot. Érdemes ellátogatni a Mozart Souvenir Márkaboltjaiba itt minden Rákóczi terméket megtalálsz majd.

 

OptiStyle Optikai Szalon

www.optistyle.hu

 

Mozart Souvenir

www.mozart-souvenir.hu

 

A Mozart Souvenir Magyarországon a legkiválóbb minőségű és legfinomabb csokoládékat, teákat, kávékat kínálja vásárlói számára. A honlap a cég struktúráját mutatja be, számos hasznos érdekesség található az oldalon, például a Mozart Souvenir saját magazinja is a Féda Standard.

Csokoládé Múzeum

www.csokolade-muzeum.hu

Felejthetetlen ízutazás várja mindazokat, akik szeretik a csokoládét és szeretnék megismerni a csokoládé történetét. A Csokoládé Múzeum honlapja csak sejteti mi vár a látogatókra, ha belépnek a kakaófát idéző kovácsoltvas kapuján. A honlapon leginkább a csokoládé kóstoló programokról és főként a látogatókról készült fotók kerülnek publikálásra. Természetesen a honlapon közösségi megosztás működik, sőt innen is lehet csatlakozni a Csokoládé Múzeum Facebook rajongói klubjához!

Doc Beauty

www.docbeauty.hu

A Doc Beauty készítményeinek alapanyagai szolubilizálciós eljárással közel 100%-os biológiai felvehetőséget tudnak elérni!

Vitál Hírek

www.vitalhirek.hu

Egészség, életmód, vitalitás - életünk legfontosabb építőelemei, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben! A portálon sok sok információ és életmódtanács található az egészséges életmódról, táplálkozási tanácsokkal, fogyókúrás tippekkel. A honlapon nem csak az egészséges életmóddal kapcsolatos információk kaptak helyet. A szépülni vágyók és az egészséges természetes alapanyagokból készült étrend kiegészítők bemutatása is,fontos szerepet játszik, melyeket közvetlenül az Act Natural Online shopjából meg is rendelhetünk!

Relifco könyvelőiroda

www.relifco.hu

A Relifco Számvitel és Ügyvitelszervező Kft. mikro-, kis-, és középvállalkozások részére minden részletre kiterjedő, komplex számviteli szolgáltatást nyújt.
Legyen szó havi könyvelésről, bérszámfejtésről, elektronikus adóbevallásról, adatszolgáltatásról, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítéséről. A honlap valójában egy nagyon széleskörű információkat tartalmazó szakmai Blog. Érdemes ellátogatni erre a honlapra és tájékozódni, vagy feliratkozni az RSS hírcsatornára.

Rákóczi Pálinka

Rákóczi Pálinka hirdetés az Expolorer Magazin hátsó borítóján. A Magyar Termék Díjat nyert Rákóczi Design Pálinka szerepel a hirdetés központjában. A Műtermi fotók új értelmet nyertek, a teljes háttér le lett cserélve egy többrétegű digitális festményre.
A festény Wacom Inous 4 nyomásérzékeny grafikustáblával készült. A Rákóczi Design Pálinka csomagolását tekintve egyedülállóan különleges. 4 ízben kapható, cseresznye-, körte-, szilva-, és barackpálinka. Nemcsak az üveg kialakítása különleges (egymásra helyezhetőek toronyformában) hanem a Pálinka címke az üveg front oldalán egy speciális UV lakkot tartalmaz így UV fényre világít az üvegen a pálinka címke.

Citi Brókerház

www.citibrokerhaz.hu

Érdemes egy kis figyelmet szentelni a Citi Brókerház Biztosítás-, Pénzügyi és Hitelközvetítő Kft. honlapjára. A cég honlapján az összes olyan fellelhető fontos információ megtalálható, amely segít a pénzügyi életben eligazodni. Legyen szó: befektetési tanácsokról, biztosításról, teljeskörű hitelügyintézésről, nyugdíjtervezésről.

Credilux világítástechnika

www.credilux.hu

A Credilux Kft. kiemelt figyelmet fordít a korszerű energiatakarékos fényforrások elterjesztésére és azok szélesebb körű alkalmazására.

 

Prolux világítástechnika

www.prolux.hu

Életünk felét sötétben kellene töltenünk de van megoldás! Világítsunk a sötétben, de nem mindegy hogyan és mivel. A Prolux világítástechnikai Kft. 2011-ben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Legyen szó kültéri vagy beltéri világításról a Prolux fénypont (Budapesten található 4 szaküzlet) dolgozói bármilyen kérdésünkre tudnak válaszolni. A Cég ügyvezetője Nagy János a MEE Világítástechnikai Társaság Elnöke.

The Source

Az Asia Centerben lévő The Source üzletben minőségi, közép-, illetve a felső kategóriás termékek széles választékban megtalálhatóak a legnevesebb HIP-HOP, R’N'B, és URBAN Női és Férfi felsőruházati termékek cipők, kabátok, dzsekik.
Széles körben kínálunk Raw Blue, Ruff Riders, Karl Kani, Vokal, Southpole, Phat Farm, Pelle Pelle, Dada, Player’s 69, valamint Roca Wear termékeket.
www.thesource-hiphop.hu

 

Keleti Wellness

A Mindennapcsoda Alapítvány deklarált célja:

Átfogó műveltséget, szellemiséget közvetítsen a bölcseletektől a tradíción át az egészség, ezen belül is kiemelten a primer prevenció, irodalom, művészet, gasztronómia, környezetvédelem, természetgyógyászat témaköreit is felölelve.

Az Alapítvány 2006-ban jött létre.

A Keleti Wellness honlapja pedig 2008-ban indult útjára.

Rayher Kreatív Centrum

A határtalan kreativitásért...

Sokan emlékeznek még azokra az üveggyöngy-láncokra, amelyek a 60-as évek elején, a hippimozgalom kezdetekor élték virágkorukat. Az akkoriban 21 éves Wolfgang Rayher ezt a trendet meglovagolva önálló vállalkozásba kezdett. Az 1961-ben két fővel induló cég az elmúlt évtizedek alatt a kreatív hobbi terület egyik vezető vállalkozása lett. 2002 áprilisa óta Wolfgang Rayher fia, Stephan is a cég vezetőjeként dolgozik.

A cég székhelye a baden-württemberg-i Laupheimben található, innen szolgálják ki az Európa-szerte több mint 7000 vásárlót. Az 50 000 m2 alapterületű épületben 250 munkatárs dolgozik a minél tökéletesebb kiszolgálásért.

A Rayher Hobby GmbH több mint 15 000-féle minőségi terméket árusít. A termékek a világ minden részéről, 25 országból érkeznek, a cég a kreatív hobbi termékek teljes palettáját kínálja.

A cég logója, `a kreativitás spirálja` az új anyagok és új ötletek utáni állandó kutatást jelképezi. A dinamikus, erőteljesen kibontakozó forma azt az alkotó folyamatot jelképezi, amely folyamatos impulzusokat ad az emberi fantázia szabad kibontakoztatására.

A Rayher Hobby GmbH 2007 szeptemberében saját üzletet nyitott a Duna Házban.

www.rayher.hu

Babymarkt Babexpo

A Babymarkt Babaruhabörze 14. alkalommal Magyarország legnagyobb babaruha börzéje. A honlapon túl teljes arculatépítés és a weboldallal szinkronban lévő sok sok nyomdai kiadvány készül folyamatosan az évről évre rendezendő eseményhez.

www.babaexpo.hu

Magyar Vasúttörtlneti Park Programfüzet

A Magyar Vasúttörténeti Park felkérésére készítettem el 2008. évi programfüzetüket.

Etherikos

Az Etherikos alapítvány 2005. májusában lett bejegyezve közhasznú alapítványként Etherikos Spirituális Tanító és Léleksegítő Alapítvány néven. Az alapítás elsődleges célja az volt, hogy Dr. Nicholas Demetry magyarországi tevékenységéhez legális és intézményes kereteket teremtsen.

www.etherikos.hu

Magyar Vasúttörténeti Park

A Magyar Vasúttörténeti Park részére készítettem sokféle nyomtatványt. Palát, molinó, szórólap, hirdetés.

 

Bökönyi Laura

Bökönyi Laura Színművésznő honlapja mely 2007-ben készült Flash tecnológia felhasználásával. A honlaphoz saját fejlesztésű hanglejátszó programot írtam, melyen keresztül több vers is hallható Bökönyi Laura előadűsűban.

www.laurabokonyi.hu

 

Lamaze

A Lamaze gyermekjátékokhoz készítettem webshop és webdesign terveket. A munka során fontos kritérium volt, hogy a honlap megjelenése 100%-osan illeszkedjen a cég arculatához.

Office Wellness

Az Office Wellness projekt kapcsán teljes arculatépítés és webdesign készítése volt a cél. A legfontosabb viszont a brossúra kialakítása volt, mert ezt a nyomtatványt az Office Wellness különféle minisztériumokba jutotta el a nyomtatványt.

www.officewellness.hu

Boblbee

A Boblbee a világ legjobb hátitáskája. Gerincvédelemmel és különböző kiegészítőivel bármilyen más sport és szabadidőtáska ehhez képest batyu!!! A Boblbee külső váza ABS szálas műanyagból készül amely roppant ellenálló képességet képvisel, ezért kiválóan alkalmas laptopok vagy bármely sérülékeny eszköz szállítására.

www.boblbee.co.hu

 

ÁNTSZ honlap

Az ÁNTSZ megbízásából készítettem grafikai megjelenést, layout terveket, webdesignt. A megbízás során sokféle elvárásnak kellett megfelelni, a grafikai stílus kialakításában nagy szerepe volt az ÁNTSZ meglévő felhasználható logójának, valamint színvilágának.

Navigator Informatika zRt.

A Navigator Informatika Rt. honlapja azért különleges, mert itt két cégcsoport egyesülésével két különböző megjelenésű arculatot kellett egybe gyúrni. Az eredmény egy olyan flash technológiájú honlap, melyben a honlap arculata, grafikai megjelenése oldalböngészéstől független. 2004 szeptemberében, mikor a honlap készült nem voltak ehhez hasonló megoldások.

Mozart Souvenir Tea

Ez az honlap azért készült, hogy népszerűsítsük és terjesszük a minőségi teázás kultúráját. Ismerkedjen meg ezen kultúra történetével, fedezze fel a teák változatos fajtáit. A Mozart Souvenir Tea honlapja betekintést nyújt a teatermő vidékekre, a feldolgozás fázisaira. Mozart Souvenir termékeinken keresztül pedig megismerheti a teák tipusait, elkészítési módjait, a teákhoz használt kiegészítőket és rávilágítunk e csodálatos növények gyógyhatásaira is.
www.mozartsouvenir-tea.hu

Mozart Souvenir reklámcsokoládé

A Mozart Souvenir reklámcsokoládé honlapja egy olyan prezentációs eszköz mely elsősorban a cégek számára nyújt hathatós eszközt reklám ajéndékaik elkkészítéséhez.

A Mozart Souvenir reklámcsokoládé honlapja

National reptéri hirdetések