Bemutatkozás

Grafikusként szakterületem: az arculattervezés, logo-tervezés, vektor grafika, magazintördelés, (akár digitális megjelenítőkre is) nyomdai kivitelezés, csomagolástervezés, 3D modellezés, 3D animáció, textúra festés, matte-paint, filmvágás, digitális-utómunka, film-effektezés

 

A Grafikai ambícióim mellett 15 éve webes felületek tervezésével, programozásával is foglalkozom. Online megbízásaim során webes szabvány alapú weblapokra, vállalati portálok kialakítására kínálok a kor követelményeinek megfelelő megoldást.

Az elmúlt években, főleg vállalati oldalak születésénél voltam jelen.

 

Online szakterületem: a szabványokon alapuló webdesign, web-ergonómiai tervezés, vállalati portál tervezés, a webes felület tervezés (UX),valamint a CSS2 és CSS3 szabvány alapú stílustábla programozás és dinamikus vagy statikus oldalakba integrálás, egyedi wordpress téma programozás illetve az ezekkel kapcsolatos tanácsadás.

 

“a tökéletességre való törekvés mindenkire nézve kötelező, de számomra ez egy életre szóló küldetés”

Az emberi, üzleti kapcsolataimban és a munkámban egyaránt maximalista vagyok, nem elégszem meg a féleredményekkel.

 

Díjak

Elhivatottságom egyik fontos állomása 2009. szeptember 2-án Magyarország Parlamentjében vehettük át a Rákóczi Design Pálinka brandért járó Magyar Termék Nagydíjat. A Fejedelmi Rákóczi Pálinka Udvarház teljes nyomdai és online megjelenését az alapoktól tervezem (a termékfejlesztés folyamatos), ebben a különleges munkában alkotó társaim: Hoffer Ottó festőművész és Farkas Elemér a Csokoládé Múzeum és a Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház alapítója. Számomra az igazi elismerés nem online közösségek szavazati vagy tetszés nyilvánítása, sokkal inkább, azok az emberi kapcsolatok, melyek a munkából kifolyólag több 10 éves emberi kapcsolatokká értek.

 

Inspiráció

Egy olyan felgyorsult világban, ahol évről évre változnak és frissülnek a technikai lehetőségek, a szabványok, grafikai és vizuális lehetőségek, elengedhetetlen a tanulás és tudás napi szinten tartása. Folyamatosan képzem magam a fent felsorolt grafikai és online területeken, előadásokon, szakmai fórumokon, szemináriumokon és webináriumokon.