Szolgáltatások

Szimpatikus Önnek az a lehetőség, hogy csak egy személlyel keljen kapcsolatba lépni, ha grafikusra, honlapra, közösségi marketingre, nyomdai előkészítésre, online hirdetésre, szövegírásra vagy arculattervezésre, webdesigner-re van szüksége?

Ez a lehetőség adott, szakterületeim a következők:

Arculattervezés

Tegye iriggyé konkurenseit vizuális megjelenésével. Komplett arculattervezés, ami magában foglalja a webes és nyomtatott anyagokat, összhangot teremtve cége megjelenésében.
Céglogó, levélpapír, boríték, névjegykártya vagy bármi, amire szüksége lehet a vevőszerzéshez.

Grafikai munkák

Több mint 20 éves tapasztalatom van a digitális grafikában, így munkásságom fontos része a magazintördelés, nyomdai előkészítés, csomagolástervezés, 3D grafika, vagy bármilyen kreatív eszköz, például ügyfeleknek szóló naptár, vagy legjobb ügyfél oklevél…

Keresőoptimalizálás

Belső és külső keresőoptimalizálás, hogy weboldalára valóban célzott látogatók érkezzenek, minél nagyobb számban.

Honlap készítés

Korszerű vállalati vagy nonprofit honlap készítés, keresőbarát kialakítással, teljes grafikai tervezéssel.

Közösségi marketing

Facebook és iwiw marketing, hogy rajongjanak cégéért. Egyedi facebook oldal, ami összhangban van cége egyéb megjelenéseivel (saját arculati elemek a facebook profilban)

Online hirdetés

Teljes Google AdWords és Etarget kampánymenedzselés, mely tartalmazza a kulcsszavak kiválasztását, a kampányszöveg írását, a finomhangolási beéllításokat és a napi karbantartási munkákat. Mindezt érthetően, ellenőrizhetően (saját belépési azonosító a kampányfiókhoz).

Linkmarketing (külső optimalizálás)

Hatékony, örökéletű reklám az Ön tevékenységi köréhez kapcsolódó szakmai katalógusokban, linkgyűjteményekben.

Szövegírás

Optimalizált weboldal szövegírás (a szöveg megfelelő mennyiségben tartalmazza a cégre jellemző kulcsszavakat), a keresőrobotok és a látogatók elvárásainak megfelelően.
Nyomtatott anyagok marketingszövegeinek elkészítése.